Vindecare Reiki asteptari prea mari și lipsa de răbdare

O vindecare Reiki este o tehnică de vindecare alternativă care utilizează energia vindecătoare pentru a stimula procesul de vindecare natural al corpului. Energia Reiki este o energie universală care poate fi transmisă de la o persoană la alta prin plasarea palmelor pe corp.

Asteptări nerealiste la vindecare Reiki

Una dintre cele mai mari capcane în care cad cei care vor vindecare Reiki este asteptarea prea mare. Mai toti cred vor rezolva absolut toate problemele prin Reiki. Ma refer nu doar la sanatate sau echilibrare, ci si la bani, cariera sau cine stie ce alte prostii li s-au bagat in cap. Doar vindecarea Reiki daca o consideram, este un proces care necesita timp si rabdare. Uite niste exemple ca sa intelegi mai bine.

O persoană sufera de o boală cronica. Ea poate spera că terapia Reiki o va vindeca complet în cateva sesiuni. O vindecare Reiki presupune in schimb, mai multe etape de terapie. Pe langa asta este necesara si schimbarea modului de viata. Foarte putini inteleg asta.

O alta persoana poate spera că terapia Reiki o va ajuta sa rezolve problemele emotionale sau relationale, peste noapte. De fapt terapia Reiki poate ajuta la vindecarea emotiilor persoanei in cauza, dar o relatie inseamna minim 2. Deci lucrurile sunt complexe aici si necesita o analiza mai profunda. Spre exemplu unul din soti sau parteneri devine practicant Reiki si celalat nu. Ghici cine va deveni exasperat(a) cand partenerul isi va face autotratament zilnic?

Altcineva poate spera ca o vindecare Reiki va face din persoana o perfectiune de om.  Terapia Reiki poate ajuta la îmbunatatirea abilitatilor unei persoane. Dar modul de viata in sine, cu Reiki, va determina in timp schimbarea caracterului. Doar asa poti deveni o persoana mai buna si nu perfecta.

Lipsa de răbdare in vindecare Reiki

Așteptarile prea mari pot duce la lipsa de rabdare. Atunci cand o persoană se asteapta la rezultate imediate, spectaculoase, se va dezamagi usor.

Aici un rol important il au toti marii Corifei Nationali ce creaza false asteptari din ratiuni de marketing.

Vindecare Reiki si Evitarea Capcanelor 

Pentru a evita aceste capcane, este important să înțelegi că vindecarea prin Reiki este un proces gradual. Nu te astepta sa vezi rezultate imediate. La cursul de Reiki poate vei avea stari sau senzatii. Dar ele vor fi un model oferit, pentru a sti la ce trebuie sa ajungi apoi, prin efortul personal. Nu te lasa amagit(a) de cei ce iti spun ca nu este necesar un efort sau angajament din partea ta. Te mint, doar ca sa puna mana pe tine, pe banii tai, mai usor. Aici intervine partea de dezvoltare personala, o abordare caracteristica cursurilor scolii Reiki Do.

vindecare reiki

Iată cateva sfaturi pentru a nu da gres cu nerabdarea in vindecare Reiki:

  • Setează-ți asteptari realiste. Nu te aștepta să vindeci boli cronice sau sa rezolvi probleme emoționale peste noapte. Mai intai trebuie sa te vindeci si sa te echilibrezi tu ca si terapeut Reiki.
  • Fa-ti un plan de tratament. Ai nevoie de el pentru ca iti vei creste vibratia energetica si a corpului in tandem. Pe masura ce vei practica vei te vei transforma mai mult. Pe masura ce are loc transformarea, apare si devoltarea spirituala, ce duce la efiecienta in terapie.
  • Fa-ti un jurnal. Scrie despre experiențele tale cu terapia Reiki. Acest lucru te va ajuta sa-ti urmaresti progresul. Cei mai multi uita de unde au plecat si li se pare ca nu mai evolueaza. Monitorizeaza-ti calitatea vietii cu Reiki comparand-o cu cea din trecut.

In metoda Reiki predata de scoala noastra, eficienta terapiei va fi data de evolutia ta spirituala. De aceea spunem ca practica de vindecare Reiki, este eminamente spirituala. La asta concura si componentele de dezvoltare personala si chiar profesionala.

Vindecare Reiki Si Secolul Vitezei

Cum azi traim in viteza, la fel ne dorim sa vina si rezultatele. Ceea ce majoritatea nu vede este ca doar perceptia noastra s-a schimbat. Cozonacul nu o se coaca mai repede, cafeaua nu o sa dea in foc cand dorim noi. Tot asa, o vindecare Reiki are loc in firea naturala a lucrurilor, a Universului.

Cand s-a descoperit Reiki si s-a creat metoda originala, acum aproape 100 de ani, inca lucrurile mergeau incet. Era doar radioul, majoritatea era inca calare pe cai, oamenii aveau timp sa gandeasca si sa realizeze.

De aceea o vindecare Reiki dadea atunci rezultate. Ea a ajuns in doar 4 ani sa fie experiemntata de peste 2 milioane de oameni. Asta la viteza calului, fara internet, fara televizor, si in multe cazuri si fara radio ca nu-l aveau toti.

De aia iti spun ca toate modernismele din ziua de azi, doar ne-au crescut asteptarile. Diferenta intre aceste asteptari si mersul natural al lucrurilor este reprezentat de dominanta nerabdare. De aceea avem atat de multi sceptici si „patiti” in zilele noastre, ce ridiculizeaza in fond ritmul Universal. Recastiga-l si tu prin vindecare Reiki inscriindu-te la unul din modulele anuntate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
YouTube
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Scroll to Top