Vindecarea prin Reiki proces de armonizare si vindecare profunda

Terapia Reiki este o tehnică de vindecare alternativa care utilizează energia vindecătoare pentru a stimula procesul de vindecare natural al corpului. Energia Reiki este o energie universala care poate fi transmisă de la o persoană la alta prin plasarea palmelor pe corp. Ma rog, asta la Corifeii Nationali, altfel la noi vei invata sa o transmiti si cu mintea, si cu ochii si cu suflul. Lista continua.

Cum apare vindecarea prin Reiki

Vindecarea prin Reiki apare ca urmare a unui proces de armonizare și vindecare profunda. În primul rând, energia Reiki ajuta la armonizarea corpului fizic, emoțional și mental. Acest lucru se realizeaza prin echilibrarea fluxului de energie în organism și prin eliminarea blocajelor energetice.

Armonizarea corpului fizic

Energia Reiki ajută la armonizarea corpului fizic prin echilibrarea fluxului de energie în meridianele energetice. Meridianele energetice sunt canale prin care circula energia în organism. Blocajele energetice pot apărea din cauza stresului, a emoțiilor negative sau a traumelor. Totusi asta este o explicatie prin analogie. Nu stie nimeni cum circula Reiki. Absolut nimeni, doar ca stim cu totii ca functioneaza. 

Armonizarea corpului emoțional

Energia Reiki ajută la armonizarea corpului emoțional prin vindecarea emoțiilor negative. Emoțiile negative, cum ar fi furia, tristețea sau frica, pot bloca fluxul de energie în organism și pot duce la probleme fizice. Se numesc Somatizari si practic pui pe tine grimase, ticuri si alle generate de emotiile negative. Vindecarea cu Reiki implica completa relaxare si eliminare a acestor emotii negative.

Armonizarea corpului mental

Energia Reiki ajută la armonizarea corpului mental prin eliminarea tiparelor negative și a limitărilor. Gandurile negative și limitarile pot bloca fluxul de energie în organism și pot duce la probleme fizice. 

Vindecarea afecțiunilor fizice

Odata ce corpul este armonizat, energia Reiki poate începe să lucreze la vindecarea afecțiunilor fizice. Afectiunile fizice sunt adesea o manifestare a problemelor emoționale sau mentale. Prin vindecarea acestor probleme la nivel profund, energia Reiki poate ajuta la ameliorarea sau vindecarea afecțiunilor fizice.

Exemple vindecarea prin Reiki

Vindecarea cu Reiki poate fi explicata prin nenumarate exemple. Unele dintre cele mai frecvente beneficii ale terapiei Reiki includ:

  • Reducerea durerii

Energia Reiki poate ajuta la reducerea durerii prin stimularea producției de endorfine, hormoni care au proprietăți analgezice.

  • Îmbunătățirea somnului

Energia Reiki poate ajuta la îmbunatatirea somnului prin reducerea stresului și a anxietatii.

  • Reducerea stresului

Energia Reiki poate ajuta la reducerea stresului prin echilibrarea sistemului nervos.

  • Îmbunătățirea starii de spirit

Energia Reiki poate ajuta la îmbunatatirea starii de spirit prin promovarea pozitivitatii și a optimismului.

  • Creșterea nivelului de energie

Energia Reiki poate ajuta la creșterea nivelului de energie prin echilibrarea sistemului endocrin.

In unele cazuri, terapia Reiki poate ajuta la vindecarea afecțiunilor cronice sau chiar a bolilor terminale.

vindecarea prin reiki

Criza de vindecare in vindecarea prin Reiki

În unele cazuri, vindecarea cu Reiki poate fi însoțita de o criză de vindecare. Criza de vindecare este un proces natural de vindecare în care corpul eliberează emoții și traume reprimate. Criza de vindecare poate fi o perioadă dificilă, dar este important să nu o eviți. Criza de vindecare este un semn că vindecarea are loc și că ești pe cale să te eliberezi de problemele tale.

Concluzie la vindecarea prin Reiki

Vindecarea prin Reiki este o modalitate eficienta de a promova vindecarea fizica, emoționala și mentala. Prin armonizarea corpului și stimularea procesului de vindecare natural, energia Reiki poate ajuta la ameliorarea sau vindecarea unei game largi de afecțiuni. Daca iti doresti si tu o asemenea abilitate te poti inscrie la cursurile noastre de Reiki, in sectiunea dedicata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
YouTube
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Scroll to Top