Cine este Instructorul de Curs Reiki Do:

  • Terapeut in corpul terapeutilor din Romania
  • Profesor (teacher adica sensei = profesor si in nici un caz "maestru") Reiki conform Scolii Japoneze de Reiki
  • Sportiv activ in competitii nationale si internationale; Centura neagra 2 Dan acreditat Japan Karate Federation
  • Antrenor Karate Copii Tineret

Cursuri Reiki Incepatori o cale practica pentru o un stil de viata sanatos

Toate procesele fizice necesare bunei noastre functionari, sunt influentate foarte mult de mediul inconjurator. Este si normal, pentru ca suntem alcatuiti din atomi, la fel ca si universul material cunoscut. La Cursuri Reiki Incepatori vei intalni o abordare pragmatica a fenomenului Reiki si nu una spiritual caraghioasa.

Nicola Tesla spunea ca daca vrem sa intelegem Universul, trebuie sa vorbim in termeni de energie si frecventa. O lege a fizicii cuantice spune ca cea mai mica particula constituenta a Universului material, este energie si materie in acelasi timp.

Deci noi avem un corp material, dar suntem legati invizibil, energetic, de Universul inconjurator si procesele lui.

Ce se urmareste prin Cursuri Reiki Incepatori?

Noi ne-am nascut ca specie si indivizi pe pamant, ce a "mostenit" un tipar energetic, specific sistemului solar. Acest tipar seteaza un ritm particular tuturor fiintelor vii. Mai departe pamantul a mostenit acelasi tipar de frecventa din sistemul solar s.a.m.d.

Putem vorbi ca avem un tipar energetic constructiv, matrice, ce regleaza toate procesele  fizice normale ale mintii si corpului nostru. Cursuri Reiki Do sunt destinate a corecta acest tipar prin accesul la frecventa specifica Reiki. Reiki este frecventa energetica primordiala ce a setat aceasta matrice incorporata de noi.

Sub influenta schimbarilor de mediu si noi suntem in pericol sa ne departam de acest tipar energetic. Astfel putem sa ne dereglam procesele normale si sa lasam dezechilibrele sa ne aduca boala. Vorbim de diverse tipuri de poluare, ce ne pot influenta negativ.

Prin participarea la Cursuri Reiki Incepatori ai la indemana o solutie pentru a corecta defectele acestui tipar energetic.

Vreau un stil de viata sanatos!
In urma inscrierii pe formular, vei primi factura proforma pentru rezervarea locului la curs. Dupa ce efectuezi rezervarea, vei primi detalii legate de locatia exacta. Te asteptam cu drag la Curs.

Nu trimit SPAM-uri. Adresa ta de email o voi folosi in scopul anunturilor organizatorice si noutatilor! Vei putea oricand sa te dezabonezi de la Reiki Do.

 

 Solutia reglarii naturale a ritmurilor tale biologice

Cursuri Reiki Incepatori

Prin Cursuri Reiki Incepatori se urmareste conectarea ta constienta la o frecventa energetica benefica. In urma acestei conectari se obtine o stare interioara de armonie si de bine.

Starea interioara poate fi asociata unui buton de radio. Manevrandu-l vei putea accesa starea potrivita, oferita de conectarea la frecventa specifica Reiki. Atunci se spune ca esti pe "unda" Reiki, putand induce si altora aceasi stare.

Prin accesarea frecventei Reiki, vei readuce la normal prin fenomenul rezonantei, valorile tiparului tau energetic. Astfel sanatatea ta fizica si emotionala se va restabili.

La Cursuri Reiki Incepatori vei primi acordajul Reiki, adica modificarea sistemului tau energetic pentru a rezona cu Reiki. Apoi vei invata cum sa lucrezi cu abilitatea primita, pentru restabilirea valorilor matricei tale energetice.

Ce au spus participantii la Cursuri Reiki Do

Am participat la cursul Gendai Reiki tinut de catre domnul Simionescu. Stiam cate ceva despre Reiki, auzisem de binefacerile acestei terapii. Am luat hotararea de a participa la acest curs. A fost o alegere pe care nu am regretat-o nici o secunda. Am avut sansa de a primi informatii detaliate despre Reiki, de la un om pasionat de aceasta terapie. Avand o credinta puternica in aceasta terapie, ii este deasemenea si mod de viata. Cu generozitate si bucurie ne-a transmis tot ceea ce dumnealui stie despre Reiki. Ne-a raspuns cu rabdare la absolut toate intrebarile pe care i le-am adresat, incurajandu-ne acolo unde aveam ezitari sau indoieli.

Starea de conectare cu Reiki s-a mentinut si chiar amplificat pe masura autotratamentului efectuat

Totul a fost minunat si fascinant, iar starea cu care am plecat dupa acest curs a fost una de pace, bucurie, calm si incredere. Aceasta stare care s-a mentinut si chiar amplificat pe masura ce zi de zi, am facut autotratamentul Reiki. Asa cum spunea si domnul Simionescu n-am avut asteptari, dar rezultatele bune n-au intarziat sa apara. N-as vrea sa gresesc dar simt din momentul acela ca totul s-a schimbat in bine. N-am asteptari, doar ma bucur de aceasta terapie si sunt nerabdatoare sa parcurg si cursul 2. Ii multumesc domnului Simionescu pentru rabdare, calm, generozitate si bucuria pe care ne-a transmis-o odata cu informatiile despre Reiki.
Simona Liliana CiucurBucuresti

Vreau un stil de viata sanatos!
In urma inscrierii pe formular, vei primi factura proforma pentru rezervarea locului la curs. Dupa ce efectuezi rezervarea, vei primi detalii legate de locatia exacta. Te asteptam cu drag la Curs.

_

Fii sociabil, trimite mai departe!

shares