Cursuri Dezvoltare Personala Si De Evolutie Spirituala De Evitat

Motivatia Aparitiei Scolii Reiki Do In Afara Caii Batatorite de Majoritate

Cursuri Dezvoltare Personala Si Evolutie Spirituala

Articolul referitor la cursuri dezvoltare personala si evolutie spirituala, este inspirat din experienta mea in ambele domenii. Desi ele par complet separate, sunt de fapt strict legate.

Daca vrei sa ai o imagine reala asupra domeniilor de dezvoltare de pe la noi, citeste. Daca nu citesti acum vei citi toate prostiile altora, mai tarziu pierzandu-ti timpul si banii. Asa o sa poti sa alegi in consecinta ce cale vei urma, a majoritatii sau a ta personala.

cursuri reiki bucuresti initieri reiki
Iti vine sa crezi, sau nu, asa iau nastere toate cursurile de dezvoltare sau spirituale, vindecari si altele. Simple povesti de marketing inspirate din practici si credinte pe jumatate disparute ale unor civilizatii de mult apuse.
Cine are bani de avioane si expeditii prin jungla Amazoniana (de exemplu) preia un ritual de vindecare samanic, cat pricepe, apoi il vinde pe bani multi in megalopolisurile rupte de orice legatura cu natura si spiritele ei. Nu crezi cati bani se fac prin vinderea acestor cursuri, module create special de a lua banii la gura casca.
Aia care nu au bani de expeditii, ii copiaza pe primii creand si mai multa confuzie clientilor lor. Intr-un final clientii acestor indivizi, dornici de spiritualitate ori ajung sa vanda ei insisi tampeniile astea, ori renunta afland ca " nuuuuu se poate domn'le".

Metoda De Evolutie Spirituala Reiki Disparuta


La fel s-a intamplat si cu Reiki, degenerandu-se pana la disparitie. Totusi ca orice lucru real atat energia cu specificitatea ei cat si instructiunile originale s-au pastrat pe alocuri. Realitatea Reiki depinde din pacate doar de calitatea Instructorului, nivelul sau cultural, personal. Adica nu depinde de un sistem ci de cheful fiecaruia de a transmite ce trebuie.
Reiki este singura practica reala, singura, printre atatea misticisme, ezoterisme, samanisme, religiozitati, exorcizari de 2000 ani incoace. P
rin interesul tau poti ajuta la readucerea ei, in atentia celor ce chiar au nevoie de o practica de vindecare si crestere personala.
Reiki este experienta personala a unui om transpusa intr-o metoda pentru a se bucura si altii de efectele ei. Orice altceva provine dintr-o zona neagra sa gri in cel mai bun caz, fara o legatura directa cu sursa originala disparuta in negura timpului.

Cursuri Dezvoltare Personala Si De Evolutie Spirituala
Fara Etica.

Guru destepti dau fuguta pe afara, pe la cursuri dezvoltare personala si evolutie spirtuala gratuite. Ele sunt tinute de profesori straini foarte cunoscuti, constituind un preambul la alte cursuri pe bani. Acolo urmeaza sa se serveasca adevarata mare „valoare”. 

Apoi ideile de la cursurile gratuite sunt infasurate in procedee de marketing, cu povesti digerabile servite la noi pe bani multi. Deci aici dai multi bani ca sa „afli” ce in afara s-a oferit pe gratis, ca nu avea valoare.

Cursuri Dezvoltare Personala Marfa Ieftina Pe Bani Multi

Alt gen de cursuri dezvoltare personala, sunt cele centrate in jurul unei idei fara aplicabilitate practica.

Bune de vandut pentru creatorii lor, o marfa.

Spre exemplu cum sa vinzi cu bretonul pe stanga. Poate parea foarte incitant sa inveti asta. Dar odata ce ai facut cursul de dezvoltare personala pe bani si aia cam multi, afli ca nu conteaza pe ce parte e bretonul. Mai afli ca si pe milloc daca ar fi freza aia, rezultatul practic tot zero este la vanzari. Doar ca ti-a placut cursul, ai o amintire frumoasa, colegi si cam atat.

Evolutie spirituala la comanda 

Si la cursurile de evolutie spirituala tot cam asa se petrece treaba. Construiesti ceva ce ar parea ca va servi un interes al multora. Spre exemplu: „7 pasi pentru a deveni fericit”. 

Uite eu unul, acum iti scriu un scenariu de curs, imaginandu-ti cei 7 pasi. Pe cate pagini vrei sa-l intind? Cati elevi vrei sa ai si ce profil psihologic sa aiba? Ai sa juri ca toti cei care vor parcurge acest curs pe nivele eventual, vor deborda de fericire la finalul lui. Chestie de a pune problema si stiinta de marketing, in care omul de mult nu mai reprezinta un mister.

Cursuri Reiki Marketing Fara Continut

La cursuri Reiki, s-a plecat de la o singura metoda ce functiona la superlativ, si s-a ajuns azi la sute de metode Reiki. Fix pe considerentele prezentate, asa s-au dus de nas doritorii de vindecare si evolutie spirituala.

Are „piata” afinitate pentru simboluri? Hai sa creem Shambala Reiki cu sute de simboluri. Azi Reiki nu mai exista datorita:

  • liniilor de initiere incerte oferite de obscuri dubiosi 
  • initieri oferite de maestri initiati pe linii scurte dar incapabili sa-si schimbe vibratia, prizonieri ai obscurantismului spiritual
  • maestri lipsiti de cultura si baza teoretica ce sa le permita aplicarea algoritmului vizual – imaginativ corespunzator metodei originale
  • lipsei de etica a maestrilor doritori de bani si nu de formare corespunzatoare a studentilor lor
  • lipsa frecventei specifice energiei vindecatoare Reiki in schimbul unei energii de natura incerta, daunatoare

Cumparaturi emotionale justificate logic

Esti cunoscut(a) in cele mai mici detalii de catre cei ce vor sa-ti mai vanda cursuri dezvoltare personala.

De aceea vei cumpara cursuri Reiki asociate cu prosperitate, cartile lui Tao Bao, pline de povestile celor ce vor sa atraga cu altceva decat Reiki.

Esti gandilat(a) la corda sensibila si cumperi emotional prostii ce dupa ani de zile te aduc de unde ai plecat: stresat(a), fara directie, fara valori personale solide, victima unui alt curs de dezvoltare sau spiritual nevoie mare.

Evolutie Spirituala prin Reiki Bucuresti Oferit Etic

Care a fost ultima cumparatura compulsiv – emotionala pe care ai facut-o, incercand apoi sa o justifici logic? Din pacate eu nu vand asa cursurile mele de Reiki sau cursuri dezvoltare personala, caci nu ar fi etic.

Calculeaza te rog cati bani ai aruncat pe fereastra aiurea in ultimile 6 luni, fara o nevoie reala, dar pentru cursuri Reiki Bucuresti prin Reiki Do nu gasesti fonduri. Sa te pacalesc si eu „putin” pentru binele tau? Uite asa fiecare are Guru – Guru bine meritat.

Deci pentru multe chestii fara valoare reala ai dat o gramada de bani, dar pentru sanatatea si deschiderea ta catre mai bine, nu esti dispus(a) fara a fi pacalit(a). Acum sa punem problema de etica in a face cunoscute cursuri Reiki pentru echilibru emotional si fizic dar si pentru evolutie spirituala.

Acum, dupa o scurta incursiune in lumea inselatoare a dezvoltarii poti judeca si singur. Merita calea asta, atata timp cat nu-ti schimbi tiparul mental? Daca speri sa nu o faci tu, atunci cine?

Nimeni nu va trai in locul tau, iar deciziile chiar si altii de le vor lua tot in locul tau, consecintele tot tu le vei suporta.

Daca iti doresti sa incepi totusi de undeva, mai etic, ai la dispozitie cursuri Reiki incepatori prin Reiki Do. Ele au fundamentul de cursuri dezvoltare personala si de evolutie spirtuala.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
YouTube
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Scroll to Top