Etapele metodei de echilibrare energetica prin Reiki

Vindecarea efectiva prin terapia Reiki apare de la interior la exterior prin echilibrare energetica. Este un proces de durata in care sunt implicate 2 parti. Anume terapeutul Reiki si pacientul. Nu intotdeauna aceste 2 personaje sunt compatibile. Indiferent de calitatea terapeutului Reiki, cateodata legatura nu functioneaza. 

Vina nu o are terapeutul ci pacientul. El are in cap o imagine despre cum trebuie sa arate terapeutul sau actul de echilibrare energetica. Acest patern mental sta ca o bariera intre cei 2, blocand energia Reiki. Practic pacientul nu o primeste, din cauza acestui blocaj, datorat paternului sau de gandire.

Trecand de acest aspect important in echilibrare energetica prin Reiki, hai sa vedem ce mai influenteaza rezultatele acestei practici.

Transmiterea Reiki pentru echilibrare energetica, are loc in 2 moduri:

  • fata in fata cu terapeutul Reiki – contact fizic sau foarte aproape (cativa centimetri)
  • la distanta (dintr-un capat la altul al planetei Terra = adica nu conteaza distanta)
Cum o echilibrare energetica nu apare instantaneu, este nevoie de timp pentru a obtine rezultate.
In primul caz (terapie fata in fata), este nevoie cam de 15 sau 16 sedinte de echilibrare energetica Reiki. Sa presupunem ca tu suferi de anxietate.
 

Criza de vindecare in echilibrare energetica

Dupa primele 4 sau 5 sedinte de echilibrare energetica Reiki, acea anxietate va fi la cote maxime, exacerbata. Simptomul principal al bolii sau dezechilibrului exacerbat. Asta inseamna ca prin terapie de aproape intervine „criza de vindecare„. Atentia la acest aspect caci este absolut normal.

Multi pacienti se panicheaza ca Reiki le face rau, le distruge viata. Terapeutii slab pregatiti sau falsii maestri (aka mAESTRO) nu stiu sa explice fenomenul.

Pacientul se sperie si daca pune manuta un popa sau duhovnic pe el, a pus-o.  Fuge repede la biserica sa-l descante popa ca sa-i alunge dracii rekiki din el. Nu rade … asta e nivelul. Mi-au povestit destui faza asta si am citit-o si eu cat sa o cred.

Criza de vindecare in echilibrare energetica cu Reiki este baza vindecarii in tratamentul fata in fata cu terapeutul.

Atentie!!! Mai este valabila si faza aia in care terapeutul este prost pregatit si mai rau face, neavand cunostinta sau Reiki. Asta se intampla cand este initiat de fistecine sau de la distanta. Mama lui de reiki instrument de facut bani pentru smecheri.

Tot ce ai de facut ca si pacient este sa nu te sperii, ci sa treci cat mai repede prin aceasta criza de vindecare. De regula in 5 sau 6 sedinte (totusi arbitrar stabilite), aceasta criza de vindecare dispare, iar linistea caracteristica vindecarii se instaleaza.

echilibrare energetica prin Reiki Do

O echilibrare energetica este de durata

Totusi statistic vorbind, o sesiune de 14 sau 16 sedinte de echilibrare energetica nu este suficienta. Mai sunt necesare in 2 sesiuni de terapie reiki.

A doua sesiune este indicata cam la 30 de zile de la finalizarea primeia. Intr-un final, a treia sesiune de 14 sau 16 sedinte de echilibrare energetica, este indicata a se face la 6 luni de la finalizarea celei de-a doua sesiuni.

Nimic nu se obtine peste noapte, nici chiar sedintele de terapie cu Reiki.

Acum gandeste-te si tu daca iti convine sa o iei de la capat cu boala. Asta doar pentru ca nu ti-ai schimbat obiceiurile ce ti-au provocat-o. 

Ca si terapeut Reiki am incercat de atatea ori cati pacienti am avut, sa-i fac sa inteleaga asta. Dar romanasul nostru are o mentalitate de invingator. Cu unii am reusit, cu altii nu. 

Daca iei in considerare cati bani cheltuiesti, poate in perspectiva nu-ti mai vine sa stai in incapatanare. Trebuie sa-ti schimbi obiceiurile nocive in unele pozitive.

Echilibrare energetica cu Reiki la distanta

Prin genul acesta de terapie la distanta criza de vindecare nu mai apare. Dar daca te gandesti cat iti trebuie fata in fata pentru un rezultat, ia sa vezi prin cealalta.

Gresit mai inteleg Corifeii Nationali in Rekkiki ca ei pot initia la distanta.

Nu! In Reiki este posibila doar vindecarea la distanta (terapia) si nu initierile la distanta ce formeaza terapeuti. Asa rezulta terapeuti fara abilitati dar cu banii dati (sau luati, depinde de perspectiva)

Desi am practicat de multe ori la distanta tehnica de echilibrare energetica, as opta mereu pentru prima varianta. Chestie de preferinta personala desi la distanta este de asemenea eficienta.

Echilibrare energetica cu Reiki in Viitor sau Trecut

Da, se poate si nu este nici un mister sau misticism. Poti transmite Reiki la distanta si in viitor sau trecut. Transmiti in afara timpului.

Limita tine doar de (ne)intelegerea terapeutului. Astfel iti poti seta intentii si trimite energie pentru echilibrare energetica, in vederea sustinerii unei situatii dezirabile.

Departe de a fi un Gandalf imaginat de Tolkien, asta este o normalitate intr-un Reiki practicant decent si responsabil.

Ca sa inchei cu prima idee, actul de vindecare prin echilibrare energetica, este ca si o pictura in doi. Amandoi tinem penelul si desenam cu el in acelasi timp. rezultatul apartine amandoura.

Daca vrei si tu sa devii practicant de echilibrare energetica, etic si moral, inscrie-te la cursurile noastre Reiki afisate in sectiunea dedicata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
YouTube
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Scroll to Top